3 x skor

Jag har suttit och knopat lite på en tavla som ska få sitta ute i hallen. Inte bara hos mig, utan även hos en vän som ska få den som present. Jag ska framkalla den på en canvasduk tänkte jag. Kan nog bli prima.
Om det är någon annan som intresserad av någon av mina bilder så är det bara att maila mig på Mian@tantlinblad.se
...
Ha en skön dag

Hårslingor är som underbara linjer

Det är inte bara min ena brorsdotter som ger mig inspiration till att rita. Min yngsta brorsdotter ger mig oerhört mycket inspiration också. Allt ifrån hennes härliga hår, härliga skratt och hennes varma hjärtlighet.

Inspiration av böcker

Jag har fastnat i Twilight böckerna. Jag lyssnar på böckerna genom Storytel, där kan man lyssna på böckerna genom datorn och mobilen. Just nu lyssnar jag på tredje boken "ljudet av ditt hjärta".
Jag tänkte att jag skulle börja rita mer och inspirationen av böckerna hamnade på min ena brorsdotter. Hon är/var helt besatt av  dessa böcker för något år sen. Så just nu jobbar jag med bilden ovan. Den e inte klar än utan den e under bearbetning.
Jag hoppas ni får en bra dag!
Mian

Uppdaterad

Nyckelpiga och gult hus

Igår var det första gången på mycket länge jag höll i mina ritpennor. Jag har verkligen saknat att rita. Så det får bli bättring! =)
Ha en bra dag!
Mian

Hjärtekatten Lilly

Den senaste katten som är klar heter Lilly. Hon har varit klar några veckor men det har varit så mycket annat som kommit i vägen så hon har inte riktig fått presentera sig innan. Den som har skänkt Lilly heter Anna-Lena Stolt.
...
Nu är snart sommar på riktigt, någonstans så börjar min sommar när Sommarpratarna i P1 sätter igång. Jag älskar att sitta vid min dator med hörlurar på huvudet och lyssna på alla intressanta personer och människoöden och samtidigt ha en penna i handen och rita.
...
Nu hoppas jag att alla barn får bra väder på sitt sommarlov så de kan vara ute och busa.
Ha det bra!
Mian

Föredrag av hjärtekatten

Titta och njut av detta föredrag om hjärtekatten!
(om ni tittar riktigt noga så kommer ni se att en av mina twitterkommentarer syns i föredraget)
Jag har en ny katt klar till. Jag ska ta lite kort på den och visa den i morgon!
Ha en bra kväll!
Mian

I blixtarnas sken

Thor flög över himlen i Måndags och då fånga jag detta ljus av blixtarna.

RSS 2.0