Color of love

Temat förra veckan var FÄRG

På säker mark

Veckans tema var SÄKERHETPå flickr där vi "redovisar" våra bilder så har jag fått en jätte fin respons.
Några tolkningar jag har fått på bilden lyder:
...
"Två säkerhetsaspekter slog mig just. Håll elden avskärmad och Don't drink and drive"
...
"Den här bilden snurrar upp mina tankar ordentligt. Säkerhetständsticka… Det säkra i att avstå supen om man ska ut i trafiken… Den säkra metoden för att släcka en eld genom att ta bort syretillförseln… Kanske en kombination av alla tre tolkningarna."
...
"Jag får en tanke om att man kvävs om man försöker avskärma sig... För mycket säkerhet leder till isolering...Hm..."
...
"Roligt med de många, ovan nämnda, tolkningsmöjligheterna! Tänker även: "säkerhet genom att släcka alkoholtörsten", och då menar jag inte genom att dricka, utan genom att fördriva drickandet och dämpa behovet."
...
Med tanke på att jag var nära på att lägga ner projektet denna vecka av flera anledningar så är jag oerhört glad att jag inte gav upp. Jag är tacksam att jag fick stöttning och peppning och den hjälp jag behövde av godhjärtade människor som gjorde så att det blev detta resultatet!
...
ETT STORT TACK!!!!!
..
Hur tolkar ni bilden??
...
KRAM
Mian

Fotosöndag tema: Heligt

Veckans tema var HELIGT
Man kan ju undra hur jag tänkte när temat är heligt och på fotot så ser ni en uggla med en massa plast och snöre, tejt och klister.
Min första tanke o bild blev inget bra, när jag tog min andra tanke och den bilden så blev det inget bra heller. Så jag började leka med ordet HELIGT - HELIG - HEL IG(EN) - HEL IGEN - HEL IGEN??  Är den hel igen??
Där av så föddes detta foto fram.
...
Jag hoppas ni gillade den!
KRAM
Mian

RSS 2.0