Upp & Ner

Tema UPP & NER

Hjärtekatten NORA

Hjärtekatten Nora är klar. Nora är beställd av Pemilla Olsson. Jag hoppas att både barnet som får henne och Pemilla blir nöjda!
MIAN

Flockig fluga på mat

Igår var det redovisning hos fotosöndag med temat DJURISKTMina tankar kring temat var att jag inte ville ta det lättaste dvs mina katter eller hund. Men vad skulle jag då kunna ta. En tanke var att jag ville ha det djuriska i hur en varg sliter ur kött av sitt byte, men hur skulle jag kunna ta en sådan bild?! Tiden var inte hel på min sida. Sen gick jag och filade på att jag inte alls ville ha något djur fast temat var djuriskt. Av en händelse så såg jag en kille med fluga på samma fik där jag och min sambo fikande. Då fick jag denna idéen.... inget djur men ändå ett djur och på ett ställe man inte vill ha en fluga på.
Detta var lite av mina tankar kring bilden!
Ha en skön kväll!
MIAN

MUSSE & HUGO

Hej!!
Jag heter Musse!
På måndag så ska jag och min kompis Hugo resa iväg på nya äventyr! 
Vi är väldigt spända på vilka barn som kommer få träffa oss....vi längtar att gå komma till vårt nya hem!
Vi hoppas att vi kommer hinna skriva en kommentar när vi fått komma till vår nya familj!
/MUSSE & HUGO

Underbara vår

Lite Bilder från min korta promenad i Sankt Lars Parken i Lund idag. Härligt väder och med ett letande öga efter DJURISKA saker som jag skulle kunna använda till Fotosöndag denna vecka. Men jag hittade inget jag var nöjd med. Jag har en massa idéer men jag hinner inte genomföra de tyvärr... men jag vill hinna, ska se om jag kanske kan pressa in det på söndag... men vågar inte hoppas förryckte på det.
Nu ska jag virka klart min andra Hjärtekatt, för jag har fått ett nytt paket med garn till 5st nya katter. =) Så kul att någon annan har döpt de....ser fram att ge de ett liv!
Ha en bra helg!
MIAN

Hjärtekatten Hugo är klar!

Min första hjärtekatt är klar. Han har fått namnet Hugo! Hugo kommer få träffa ett underbart barn som har någon typ av hjärtfel.
Om du vill vara med och hjälpa till så gå in på http://hjartekatten.blogspot.com/p/om-hjartekatten.html .
Om du inte kan virka själv så kan du hjälpa till i alla fall. 
Allt du behöver göra är att välja färg på din katt, ge den ett fint namn och betala 75:- (materialkostnaden för en katt). Så virkar vi en Hjärtekatt åt dig!
...
All info finns på deras sida!

Titta vad man kan finna

En av de positiva sakerna med att bo i en stad är att man får se så fina saker när man går morgonrunda med sin hund. I en av alla de affärer vi gick förbi så hittade jag dessa skönheter!
Koppen uppe till höger är likadana som vi har på torpet, men storleken större. Det är synd att dessa affärer här i Malmö alltid tar bra betalt för dessa muggar.
...
Jag längtar till en massa loppisar, men tyvärr så har mina helger varit helt fullbokade så jag har inte kommit iväg. Det lär dröja ett par veckor till tyvärr. Finns det någon blogg/hemsida som har koll på vart alla loppisarna finns så man kan åka på utflykt och upptäcka nya?!
...
Jag hoppas ni får en underbar dag!
Mian

Harmoni

Temat hos Fotosöndag är Turkost denna vecka. Min tolkning blev så här.
Efter lite efterforskning så hittade jag denna information om turkost:
Fotosöndags tema är turkos.
Jag sökte på turkos och hittade:
Symbolik: Healing, tålamod, lugn, harmoni, balans.
En skyddssten som tar fram våra vackra och sköna sidor att dela med alla. Hjälper oss att attrahera goda och positiva saker. Ger oss mod och kraft att möta svårigheter då den neutraliserar negativ energi. En lyckosten
....
Min tolkning blev så här!
Symbolik: Healing, tålamod, lugn, harmoni, balans.
En skyddssten som tar fram våra vackra och sköna sidor att dela med alla. Hjälper oss att attrahera goda och positiva saker. Ger oss mod och kraft att möta svårigheter då den neutraliserar negativ energi. En lyckosten

RSS 2.0